HR Business Partner

Apply

AmbaFlex is wereldmarktleider in spiraaltransport oplossingen. Om deze voortrekkersrol te kunnen blijven vervullen, investeren we voortdurend in productinnovaties en ontwikkeling van functionele oplossingen. Je vindt onze spiraaltransporteurs o.a. in de productielijnen van de voedsel & drankenindustrie en in het logistieke proces van de bekende e-commerce bedrijven. We zijn actief vanuit onze saleskantoren in Zwaag (hoofdkantoor), Singapore, Shanghai en Dallas en hebben eigen productievestigingen in Nederland, Roemenië, China en USA. En wij zijn nog niet uitgegroeid!  
 
Ben jij die pro-actieve, ervaren en daadkrachtige HR businesspartner, die ons HR team komt verstevigen om klaar te zijn voor verdere groei? 

Jouw uitdaging als HR Businesspartner   
Jij wordt op het gebied van HR verantwoordelijk voor (inter)nationale onderdelen van AmbaFlex met de grootste focus op Productie en R&D. Wij zijn volop in ontwikkeling. Enerzijds doordat wij ontzettend snel groeien, anderzijds vanwege een professionaliseringsslag van de interne organisatie. Hierin speel jij als businesspartner een belangrijke rol door een essentiële bijdrage te leveren aan de diverse projecten die voor de komende jaren veel projecten op de agenda staan.    
Het zwaartepunt van de positie richt zich steeds meer op het adviseren en begeleiden van management en leidinggevenden bij de verdere ontwikkeling, implementatie en de uitvoering van het hr-beleid in de meest brede zin van het woord. Hierbij kun je denken aan thema’s als instroom, doorstroom en uitstroom, arbeidsvoorwaarden, talentontwikkeling, strategische personeelsplanning en alle andere onderwerpen waarvan jij denkt dat deze AmbaFlex en de verschillende afdelingen echt verder gaan helpen.   
Durf jij initiatief te nemen en heb je goede ideeën die de business verder kunnen helpen dan ben jij degene die we zoeken. Onze lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld. Dat betekent dat je bijdrage kunt leveren aan de groei en ontwikkeling van AmbaFlex en de resultaten van jouw ideeën snel in de praktijk kunt terugzien.

Apply

Our requirements:

Profiel  
We zijn op zoek naar iemand die bereid is een stap extra te zetten. Jij wilt als businesspartner het verschil maken voor AmbaFlex. Je begrijpt als geen ander dat er van een businesspartnerschap gevraagd wordt dat je organisatiesensitief bent en vak volwassen acteert. Zo pak je op de juiste momenten de regie, toon je initiatief terwijl je op andere momenten juist de leidinggevenden pragmatisch ondersteunt met niet alleen raad, maar ook met daad. Je wordt blij van resultaten halen en bent trots als je jouw bijdrage ziet aan het organisatieresultaat. Je bent businessgericht maar verliest de mens nooit uit het oog.  

Verder vragen we:

 • minimaal bachelor niveau  
 • - recent > 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de logistiek, industrie of techniek
 • internationale HR ervaring is een pré
 • Your English is good, meer talen zijn een pré
 • Minimale beschikbaarheid van 32 uren per week  
 • Wij vragen veel, maar wie bieden nog veel meer!  
  Allereerst de kans om deel uit van een succesvolle en ondernemende organisatie waar jij de kans krijgt om het verschil te maken. De drang om te maken en te innoveren zit in ons. Het kan altijd slimmer, beter, efficiënter. Samen maken we de mooiste dingen waar. Met aandacht voor techniek en aandacht voor elkaar. Want iedereen draagt iets bij: de denkers, de doeners, de praters en de makers. Elk talent voegt waarde toe, waardoor we als nuchtere Noord-Hollandse onderneming in relatief korte tijd zijn uitgegroeid tot internationale speler.  

Daarnaast bieden we:  

 • Uitstekend maandsalaris  
 • Bonus  
 • Premievrij pensioen  
 • Goede reiskostenregeling  
 • Mogelijkheden tot flexibel (thuis-) werken  
 • Aanbod van verschillende trainingen in eigen AmbaCademy;  
 • Aandacht voor de fysieke en mentale gezondheid.  
 • Hoofdkantoor Zwaag (nabij Hoorn) ligt dicht bij de A7 en is veelal filevrij bereikbaar.  

Hebben we je Getriggered?   
Stuur dan je motivatiebrief en CV in naar recruitment@ambaflex.com.  
Voor vragen kun je altijd bellen of mailen naar Arjen Mol, Recruiter (06-8206 2488/amol@ambaflex.com)  
  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Arjen Mol

Kom jij het verschil maken? 

Arjen Mol

Apply

Contact - Arjen Mol
Arjen Mol Human Resources expert See all experts